Місто

Член Житомирського виконкому, з рук якої «айдарівець» вибив телефон, написала заяву до поліції

19 January 2017, 11:45

У житомирській поліції зареєстрували заяву жительки Житомирського району щодо хуліганських дій, які були вчинені відносно неї на засіданні виконкому 18 січня 2017 року.

Про це Житомир.info розповіли у прес-службі ГУ Нацполіції у Житомирській області.

«18 січня до житомирського відділу поліції надійшло повідомлення в подальшому з письмовою заявою від жительки Житомирського району 1981 р.н. про те, що чоловік у камуфльованій формі перебуваючи у міській раді Житомира вчинив відносно неї хуліганські дії. Відповідні відомості були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч.1 ст. 296 ККУ», - розповіли у поліції.

Член Житомирського міськвиконкому Віра Гринишина у коментарі Житомир.info розповіла, що дійсно 18 січня написала заяву до поліції.

«Дійсно, я писала заяву до поліції і надавала пояснення. Я сьогодні (19 січня) знову йду до поліції, викликають інших, як свідків. Щодо ситуації: конкретно він мені не встиг погрожувати, але був на це налаштований, і я одразу увімкнула телефон і почала знімати на той випадок, що якщо він почне погрожувати, аби це було записано. Я намагалася пояснити, але дехто очевидно не зрозумів: я не зверталася до АТОшників, я обґрунтувала свій голос і звернулася до самих забудовників з тим, щоб вони з себе не «корчили» таких милосердних людей, що вони переживають за АТОшників, а члени виконкому такі безсердечні і не хочуть проголосувати. Тому що, інвестор це інвестор, у нього одна задача: збільшити свій прибуток, будь-якими цілями і знайти найкращі умови. І тут вони маніпулюють нами і АТОшниками, що вони добрі, а ми погані. А ціль у них одна – збудувати будинок в найкращому місці, щоб якнайдорожче продати квартири і отримати найбільший прибуток від цих квартир. Після того, як він почув моє звернення до інвестора, він почав на мене бігти, і тільки тоді я почала знімати», - розповіла Віра Гринишина.

Також у розпорядженні Житомир.info є заява Віри Гринишиної до житомирської поліції.

Як повідомляв Житомир.info, 18 січня під час засідання виконавчого комітету Житомирської міської ради керівник підрозділу громадської організації «Військово-патріотичний клуб «Айдар» у місті Житомирі Олександр Федосюк кілька разів вибивав із рук члена виконкому та громадської активістки Віри Гринишиної мобільний телефон. На засіданні Житомирського виконкому з криками та штовханиною обговорювали будівництво багатоповерхівки на Старому бульварі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі