Місто

У Житомирі хочуть списати дитячі майданчики, які за бюджетні гроші встановив екс-депутат міськради Михалець

20 January 2017, 11:07

Влада хоче дозволити ЖЕКам списати застаріле майно, серед якого – непридатні до експлуатації дитячі майданчики.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 19 січня.

Крім транспортних засобів, обладнання та комп’ютерної техніки, у переліку майна, яке підлягає списанню з балансу ЖЕКів, є п’ять дитячих майданчиків: непридатний для експлуатації дитячий майданчик 2008 р., який розташований по вул. Михайла Грушевського, 103 і знаходиться на балансі ВЖРЕП № 8; дитячий майданчик 2004 р., який розташований по вул. Великій Бердичівській, 41 (ВЖРЕП № 16) та три майданчики, які розташовані по вул.Київська і знаходяться на балансі ВЖРЕП № 11.

Майданчик, який знаходиться в дворі будинку №64, встановлювали перед місцевими виборами – в жовтні 2010 року. «Мешканці двору на Київській, 64 встановили за підтримки команди Віри Шелудченко – партії «Рідне місто» дитячий майданчик», - повідомляли місцеві сайти.

Ще два майданчики, які збираються списати, встановлені за бюджетні кошти, які виділялися на потреби виборчого округу депутату міської ради Володимиру Михальцю. В 2014 році він витратив всі 20 тисяч депутатських грошей на майданчик у дворі будинку №96, а у 2015 році 50 тис. грн «депутатських» Михалець спрямував на придбання та облаштування чотирьох дитячих майданчиків за адресами: вул. Київська, 74, вул. Гологівська, 15, вул. Гоголівська, 19 та вул. Київська, 88.

Дитячий майданчик на Київській, 96 в лютому 2015 року

Який вигляд мали дитячі майданчики в дворах будинків по Київській навесні 2015 року – дивіться у фоторепортажі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі