Влада

Гундич дав три дні на розірвання договору з перевізником маршруту «Житомир-Сонячне», на якому загинув пасажир

26 January 2017, 12:15

Три дні має управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму ОДА, аби розірвати договір із перевізником, що обслуговує 110-й маршрут «Житомир-Сонячне», де через незадовільний стан транспорту стався летальний випадок.

Про це 26 січня повідомив голова ОДА Ігор Гундич під час робочої наради з перевізниками та представниками контролюючих структур, - пише сайт Житомирської обласної державної адміністрації.

«Даю вам, Романе Анатолійовичу, три дні, щоб розірвати договір із перевізником. Такий перевізник не має права обслуговувати маршрут. Оголошуйте конкурс і шукайте нормального перевізника», – сказав начальнику управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризму керівник ЖОДА.

Гундич також нагадав, що за останніх 2 місяці в Житомирській області сталися 3 резонансних дорожньо-транспортних пригоди: з маршрутки випав хлопчик, травмувалася пасажирка та летальний випадок у Сонячному. 

«Ми сьогодні в новинах проходимо за цей місяць тільки в негативі. Тому що в нас як не перестрілки, то люди випадають з маршруток. А тепер випадають вже так, що з летальним наслідком. Я цього не допущу», - сказав Гундич. Він порадив перевізникам, які "не вміють" возити людей, перевозити дрова й картоплю, а на 110-й маршрут оголосити конкурс і знайти "нормального" перевізника.

Нагадаємо, 23 січня 67-річний чоловік випав із приміської маршрутки №110 у селі Сонячне Житомирського району і від отриманих травм загинув. Пасажири розповідали, що в маршрутці Житомир-Сонячне й раніше самі відчинялися двері

Як повідомляв Житомир.info, після летального випадку в маршрутці №110 робоча група ОДА перевірила маршрут та анонсувала «радикальні дії».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі