Влада

Ігор Гундич про кадрові зміни в Житомирській ОДА: Я хотів би через рік вийти і сказати «Це я і моя команда»

3 February 2017, 15:08

Змін у структурних підрозділах Житомирської ОДА не уникнути. На цьому під час звітної прес-конференції 3 лютого наголосив голова облдержадміністрації Ігор Гундич.

«Звільнення будуть, я не хочу їх анонсувати, але на сьогодні, роботою ряду працівників, навіть, які були прийняті рік, два тому на роботу, я не задоволений. Я думаю, що найближчим часом ви будете про це знати і чути. Якщо мені із кимось некомфортно працювати, то я даю два варіанти: перший варіант - спокійно перейти на іншу посаду, другий варіант - піти без почесті. Таких варіантів, ніби, ніхто не обирав», - каже голова Житомирської ОДА Ігор Гундич.

Очільник області зазначив: буде вимогливий до працівників, адже хоче зібрати біля себе таку команду, яка б могла разом із ним якісно реалізовувати поставлені завдання.

«Я, які вимоги по відношенню до себе ставлю, такі самі вимоги буду ставити по відношенню до інших. От я провів апаратну і пояснив, щоб одразу усі зрозуміли. Рома Крисюк (начальник управління промисловості, розвитку інфраструктури та туризмуОДА - ред.) - от ви бачили, що він о першій ночі на дорогах - це ж не просто так. Раніше Рома Крисюк просто спав собі вдома, йому було "по барабану" чи сніг ішов, чи дощ. І так буде з кожним. Я хочу, щоб до роботи усі відносились так, як я. Якщо я не сплю, коли йде сніг, бо я переживаю, що замете, то я набираю керівника служби автомобільних доріг, директора автодору. Не я це маю робити, у першу чергу - це мають робити керівники структурних підрозділів, які за це відповідають. І мене радує, що мене люди десь розуміють і готові. Так, можливо це кощунство з мого боку, я не знаю як ви це назвете, що людина вночі встає і виконує службові обов’язки, а куди діватися. Я казав, що я розумію, що нас дурять, коли розповідають, що там посипали і там посипали. Тому потрібно виїжджати особисто. Якщо говорити про структуру то плануємо до середини лютого, до 20 лютого, розробити нову структуру, її оприлюднити та затвердити. Я думаю, що можливо ми навіть зберемось і обговоримо. Я тоді поясню чому і для чого я роблю той чи інший крок, коли десь щось скорочую, а десь щось додаю. Тому, що є амбітні плани. Коли дивишся на Дніпропетровську ОДА, то я завжди всім своїм працівникам завжди ставлю її в приклад. Я хотів би через рік вийти і сказати, що це я і моя команда. Я хотів би розуміти, що коли я сиджу тут, то у мене настільки прикритий тил, що мені немає за що переживати. Тому, я думаю, все зроблю для того, щоб в обласній державній адміністрації була команда Гундича. Людей, які готові зі мною працювати і йти вперед і виконувати усі ті амбітні плани, які є у мене на найближчий період», - сказав Ігор Гундич.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі