Влада

Мер розпорядився роздати дев'ятьом житомирським ветеранам 2400 гривень з нагоди річниць

8 February 2017, 11:08

Сімом членам та керівникам ветеранських організацій Житомира та учасникам бойових дій в Афганістані вручать грошові винагороди в розмірі 300 грн, ще двом пенсіонерам внутрішніх справ – по 150 гривень з нагоди декількох річниць.

Розпорядження мера Житомира Сергія Сухомлина «Про нагородження Грамотою та Подякою виконавчого комітету Житомирської міської ради» від 6 лютого 2017 року опублікували на сайті Житомирської міської ради.

Відповідно до клопотання громадської організації «Житомирська міська спілка ветеранів афганської війни», Житомирської обласної громадської організації «Захист дітей війни», Житомирської міської організації ветеранів, Головного управління національної поліції в Житомирській області та ряду нормативних документів міський голова розпорядився:  

1. Нагородити Грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради з виплатою грошової винагороди в сумі 300,00 грн за участь в суспільному житті міста Житомира, активну громадську позицію та ініціативу щодо вирішення питань соціального захисту ветеранів та громадян похилого віку, значний внесок в організацію патріотичного виховання дітей та молоді та з нагоди 30-річчя створення організації:

  1. Боровича Федора Ємельяновича - учасника бойових дій;
  2. Рижкова Йосипа Зіновійовича - учасника бойових дій;
  3. Рутковського Вадима Вікторовича - голову первинної громадської організації Державного архіву Житомирської області;
  4. Рудича Ростислава Олександровича - члена ветеранської організації 8 танкової армії, 8 танкового корпусу;
  5. Баженова Аркадія Іларіоновича - голову первинної ветеранської організації, члена ради міської ветеранської організації.

2. Нагородити Грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради з виплатою грошової винагороди в сумі 300,00 грн та вручити квіти за участь в суспільному житті міста Житомира, активну громадську позицію та ініціативу щодо вирішення питань соціального захисту ветеранів та громадян похилого віку, значний внесок в організацію патріотичного виховання дітей та молоді та з нагоди 30-річчя створення організації:  

  1. Докійчук Юзефі Іванівні - голові первинної ветеранської організації  ПАТ «Україна»;
  2. Боровській Людмилі Едуардівні - заступнику голови громадської організації «Захист дітей війни».

3. Нагородити Грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану: 

  1. Бабинського Богдана Михайловича - полковника запасу, учасника бойових дій у Афганістані, члена Правління Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни;
  2. Дехтяренка Миколу Івановича - учасника бойових дій у Афганістані, члена Правління Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни;
  3. Зембицького Петра Цезаровича - учасника бойових дій у Афганістані, члена Правління Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни;
  4. Романчука Валентина Федоровича - учасника бойових дій у Афганістані;
  5. Мостовича Юрія Олексійовича - учасника бойових дій у Афганістані, помічника-консультанта голови Житомирської міської спілки ветеранів афганської війни.

4. Нагородити Грамотою виконавчого комітету Житомирської міської ради та вручити квіти з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав та 28-ї річниці виведення військ з Афганістану: 

Ковальчук Наталії Віталіївні  - учаснику бойових дій у Афганістані.

5. Нагородити Подякою виконавчого комітету Житомирської міської ради з виплатою грошової винагороди в сумі 150,00 грн за багаторічну сумлінну працю, вагомий внесок у патріотичне виховання підростаючого покоління, активну громадську позицію та з нагоди Дня вшанування учасників бойових дій на території інших держав: 

Васькевича Бориса Адамовича, Концидайла Михайла Васильовича - пенсіонерів внутрішніх справ.

5. Вручити вітальну адресу за активну участь у громадській роботі та патріотичному вихованні молоді та з нагоди 75-річчя від дня народження:

Юрок Ользі Яківні - колишньому працівнику сфери торгівлі.

Планово-фінансовому відділу міської ради Сухомлин доручив забезпечити проведення видатків на загальну суму 2 400, 00 грн. та коштів на квіти.

Як повідомляв Житомир.info, в 2011 році тодішні  губернатор Сергій Рижук, голова облради Йосип Запаловський та голова спілки ветеранів афганської війни Павло Ментов підписали меморандум про співробітництво, метою якого, зокрема, мало стати покращення рівня життєзабезпечення учасників бойових дій в Афганістані та воєнних конфліктів в інших державах, членів сімей загиблих (померлих) і тих, хто пропав безвісти під час афганської війни.

Житомир.info 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі