Події

Житомирські патрульні врятували дівчину, яка хотіла стрибнути з підвісного мосту

14 February 2017, 13:30

12 лютого близько 1-ї години ночі житомирські поліцейські отримали терміновий виклик від перехожого, що на підвісному мосту у парку Гагаріна по той бік поручнів стоїть дівчина.

Про це пише прес-служба патрульної поліції Житомира.

«Стрибнеш - і це буде остання подія в твоєму житті. Всі проблеми потрібно вирішувати і долати. А головне - перебороти миттєвість страху і слабкості, коли перед очима пролітає все життя, - спокійним голосом мовив патрульний, подаючи дівчині руку. За лічені хвилини патрульні прибули на місце виклику. На самому краю бетонної плити охоронці порядку побачили силует людини. Розплетена, з розстебнутим верхнім одягом дівчина стояла мовчки, перебуваючи ніби в іншому світі. Музика, що лунала через навушники, заважала молодій особі прийти до тями. Патрульні поволі наблизилися: пошепки, без різких рухів почали розмову. В екіпажі перебував інспектор, який мав досвід у поводженні в подібних випадках. Довірившись, дівчина простягла руку патрульним, які одразу ж її підхопили. Вже у службовому автомобілі, 20-річна житомирянка зізналася, що напередодні посварилася зі своїм хлопцем і через глибокі душевні хвилювання мала бажання стрибнути з моста. На місце прибула карета швидкої. Надалі медичні працівники проведуть профілактичну бесіду з громадянкою», - повідомляють патрульні.

Патрульна поліція застерігає молодь: цінуйте власне життя, керуйте своїми діями свідомо, не піддавайтесь душевним хвилюванням. У вирішені питань, що турбують, не залишайтеся самі - зверніться за порадою до батьків, рідних. По можливості зверніться за порадою до психолога.

Фото патрульної поліції Житомира

Як повідомляв Житомир.info, 8 жовтня уЖитомирі дівчина стрибнула з підвісного мосту, свідки бездіяли та проходили повз.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі