Влада

Стрімка кар’єра: з провідного спеціаліста - в начальники служби у справах дітей Житомирської міської ради

2 March 2017, 15:27

Ольга Бібла очолила службу у справах дітей Житомирської міської ради, багаторічну керівницю якої Надію Косяк з 1 лютого перевели на іншу посаду.

Розпорядження мера Житомира Сергія Сухомлина від 24 лютого 2017 року «Про переведення Біблої О.В.» 2 березня опублікували на офіційному сайті Житомирської міськради.

Згідно з документом, Ольгу Біблу переводять із посади провідного спеціаліста сектору служби у справах дітей, на яку вона призначена розпорядженням мера трохи більш як два місяці тому - 19 грудня 2016 року.

«Відповідно до статті 10 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування», Положення про порядок стажування у державних органах, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 01.12.94 № 804, розпорядження міського голови від 07.02.17 № 92 «Про проведення стажування Біблої О.В.», розглянувши висновок заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Хренова М.В. від 22.02.17 № 26/98 про проходження стажування Біблої О.В.,заяву Біблої О.В.:

1.    Перевести з 01 березня 2017 року Біблу Ольгу Василівну з посади провідного спеціаліста сектору опіки (піклування), усиновлення та соціального захисту дітей служби у справах дітей Житомирської міської ради на посаду начальника служби у справах дітей Житомирської міської ради, як таку, що успішно пройшла стажування, з посадовим окладом згідно із штатним розписом та присвоїти їй 11 ранг посадової особи місцевого самоврядування», - йдеться в розпорядженні.

Нагадаємо, 1 лютого 2017 року начальника служби у справах дітей Житомирської міської ради Надію Косяк перевели на посаду начальника відділу ведення Єдиного державного демографічного реєстру управління ведення реєстру територіальної громади Житомирської міської ради, а її обов’язки виконувала її заступниця Катерина Комар.

Ольга Бібла. Фото зі сторінки в соцмережі

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі