Влада

План зонування Житомира відклали на друге пленарне засідання сесії

9 March 2017, 20:25

Друге пленарне засідання двадцятої сесії Житомирської міської ради почнеться з розгляду питання про затвердження плану зонування міста.

Такою пропозицією о 20.20 год. завершилося перше пленарне засідання сесії 9 березня.

Депутати планували розглянути 34 питання, останнім із запланованих було питання про план зонування, але голова фракції Опозиційного блоку Наталія Леонченко запропонувала відкласти розгляд цього питання.

«На підставі затвердженого генерального плану розробляється план земельно-господарського устрою, а без цього плану земельно-господарського устрою не можна приймати зонінг (план зонування – ред..)», - наполягала Леонченко.

«У нас в законі про регулювання містобудівної діяльності чітко вказано, що розробляється генеральний план, а потім розробляється план зонування»,  - пояснила головний архітектор Євгенія Черкасова.

Мер Житомира запропонував зробити перерву в пленарному засіданні і розглянути це питання першим на другому пленарному засіданні.

«Давайте зберемося в понеділок, голови фракцій, голови комісій, і вирішимо, коли проводити друге пленарне засідання», - сказав Сергій Сухомлин.

Нагадаємо, головний архітектор Житомира Євгенія Черкасова в інтерв’ю Житомир.info розповідала про Генплан та зонування міста.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі