Місто

Житомирські комунальники прикрили дерев’яними щитами яму на дорозі, в якій щодня грузли автомобілі

17 March 2017, 10:15

У Житомирі на вулиці Західній, в мікрорайоні Мальованка, 16 березня у «пастку» на дорозі потрапив автомобіль Volkswagen Transporter.

Про це Житомир.info розповів його власник, житомирянин Василь.

«Загруз обома колесами, яма близько метра глибиною. Це сталося близько 18 години. Там асфальтна дорога, але після того, як рік тому водоканал міняв трубу, яму закидали землею і відсівом. Зійшов сніг, земля просіла, за калюжею яму не видно. У неї щодня попадає до 5 машин. Це розповіли люди, які там проживають. Вони вийшли, чоловік один пофотографував, сказав, що має знімки й інших машин, які попали в цю яму тільки за один день, 16 березня», - розповів Василь.

Водій викликав рятувальників, які розповіли, що це вже сьомий виклик за день з проханням витягнути автомобіль із ями на дорозі. Поліцейські, які приїхали через годину після виклику, розповіли чоловікові, що теж ледь не загрузли на Західній через болото і вибоїни. Прибувши за адресою, патрульні викликали працівників водоканалу.

«Ті почали стверджувати, що ремонт труби проводили не вони, а рівненські підрядники. Після того, як мою машину витягли із ями, прикрили її двома дерев’яними щитами, обтягнутими плівкою», - каже Василь.

Водій дав патрульним пояснення, з якими правоохоронці пообіцяли звернутися до влади.

У коментарі Житомир.info головний інженер КП «Житомирводоканал» Сергій Єрьомін розповів, що близько двох тижнів тому дорогу на вулиці Західній підсипали.  

«Висипали два КамАЗи щебеню. Яка там ситуація зараз, не скажу. Будемо розбиратися», - запевнив головний інженер.

Як повідомляв Житомир.info, 17 лютого 2017 року біля багатоповерхівки по вулиці Лесі Українки в Житомирі в ямі на дорозі застряг сміттєвоз.

Фото надані читачем

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі