Події

У Бердичеві браконьєр, який уночі перевозив 6 мішків риби й раків, попався на порушенні правил дорожнього руху

29 March 2017, 12:22

У Бердичеві Житомирської області поліцейські серед ночі затримали автомобіль, водій якого порушував ПДР і виявився браконьєром.

Про це 29 березня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції в Житомирській області.

«29 березня під час профілактичних заходів у райцентрі працівники Управління превентивної діяльності ГУНП Житомирщини зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Renault. У салоні транспортного засобу було виявлено гумовий човен, рибальські сітки та 6 мішків з рибою і раками. Автомобіль поліцейські зупинили близько 2.30 на одній з вулиць Бердичева, за кермом перебував 51-річний місцевий житель», - повідомляє поліція.

В автомобілі інспектори помітили специфічний вантаж, який транспортував чоловік, і попросили також відкрити багажне відділення. Працівники слідчо-оперативної групи, що прибули на місце, вилучили рибальські сітки, 6 мішків з живою рибою та раками вагою близько 30 кг, а також гумовий човен.

«Усі ці знаряддя вказують на браконьєрський спосіб вилову риби, відтак за вказаним фактом розпочато перевірку», - інформує відділ комунікації.

Матеріали обіцяють передати до відповідних органів для притягнення порушника до адміністративної відповідальності та вирішення питання щодо вилучених знарядь лову.

Як повідомляв Житомир.info, з 1 квітня в Житомирській області почне діяти заборона на вилов риби, бо розпочинається нерест.

Фото відділу комунікації

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі