Влада

У Житомирі Гройсман випив кави на Михайлівській, зайшов в аптеку та зробив селфі з дітьми

30 March 2017, 15:59

Під час свого візиту в Житомирську область 30 березня, прем’єр-міністр Володимир Гройсман приїхав і в Житомир. Разом з віце-прем’єр-міністром Геннадієм Зубком, головою ОДА, головою облради, мером та народними депутатами від Блоку Петра Порошенка він пройшовся Михайлівською і зайшов у кав’ярню.

«Пили каву, чай, спілкувалися з людьми, які сиділи в залі. Трохи був мандраж, але все нормально пройшло, він з нами сфотографувався навіть», - розповіла працівниця кав’ярні Наталія Полівіна.

Краєзнавець і депутат міської ради Геннадій Махорін (фракція ВО «Свобода»), зустрівши посадовців, подарував їм по примірнику своєї книги про рекорди Житомира.

Йдучи Михайлівською до телецентру, Гройсман охоче спілкувався і робив селфі з перехожими, звернув увагу на люки із зображенням водонапірної вежі, а також зайшов до аптеки.

Після короткої прогулянки Володимир Гройсман разом із супроводом вирушив до телецентру, де мав записати інтерв’ю для обласного телебачення.

Як повідомляв Житомир.info, 30 березня свій візит до Житомирської області Володимир Гройсман розпочав з іноземного підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД». Після цього прем’єр-міністр оглянув поточний ремонт автомобільної дороги Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище, потім у програмі візиту був ДП «Житомирський бронетанковий завод» в селищі Новогуйвинському Житомирського району та запис на обласному телебаченні.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі