Влада

Володимир Гройсман після бронетанкового заводу приїхав в центр Житомира – випити кави на Михайлівській

30 March 2017, 14:31

Після візиту на ДП «Житомирський бронетанковий завод» у смт Новогуйвинське, прем’єр-міністр Володимир Гройсман приїхав у Житомир і вирішив пройтись по пішохідній Михайлівській.

Журналіст Житомир.info повідомляє, що Гройсман з чиновниками та нардепами, які його супроводжують, зайшли в одну з кав’ярень на Михайлівській. Поки прем’єр-міністр пив каву у невеличкій кав'ярні, кілька десятків журналістів чекали знадвору. Після кав'ярні Володимир Гройсман разом із супроводом попрямував до аптеки, а потім - до телецентру.

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, 30 березня свій візит до Житомирської області Володимир Гройсман розпочав з іноземного підприємства «Євроголд Індестріз ЛТД». Після цього прем’єр-міністр оглянув поточний ремонт автомобільної дороги Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка-Ставище, потім у програмі візиту був бронетанковий завод та запис на обласному телебаченні.

Як повідомляв Житомир.info, капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня минулого року. 21 жовтня будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці Михайлівської, а 25 листопада зняли паркан та відкрили для проходу другу частину вулиці. Напередодні Нового року, 29 грудня, у Житомирі відкрили для проходу ще одну, третю частину відремонтованої вулиці Михайлівської. Після зими плитка частково потріскала, розкололася, а біля каналізаційних люків узагалі попровалювалася. Роботи з укладки гранітної плити на пішохідній Михайлівській планують продовжити з 1 квітня.

Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко (на передньому плані) та два народні депутати від БПП - Борислав Розенблат та Володимир Арешонков

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі