Місто

Засідання Житомирського відділення НОК мало не завершилось скандалом, члени виконкому вимагали переобрання голови

13 April 2017, 19:25

Скандалом мало не завершилось засідання виконкому Житомирського відділення Національного олімпійського комітету у четвер 13 квітня. Під час засідання окремі члени виконавчого комітету НОКу заявили про необхідність скликання звітно-виборної асамблеї, на якій мали би обрати нового голову Житомирського відділення.

«Планувалось проведення звітно-виборної асамблеї нашого відділення Національного олімпійського комітету. Ми його планували на кінець грудня. Потім перенесли на невизначений термін. Спливло вже три з половиною місяці цього року. Тому я пропоную до порядку денного першим питанням включити «Про скликання звітно-виборної конференції», «Про затвердження порядку денного звітно-виборної конференції», а далі рухатись по запропонованому вами порядку денному», - сказав член виконкому ЖОВ НОК України Юрій Панасюк.

Втім, нинішній голова НОКу відмовився ставити це питання на обговорення, оскільки вважає, що говорити про призначення виборів нового голови осередку можна лише після рішення суду.

«На сьогоднішній день у нас був виконком, який ви зібрали незаконно. Я на ньому не був присутнім, я не доручав своїм заступникам, щоб вони на цьому виконкомі були і якісь рішення ухвалювали. Я, Оніщук Олександр Васильович, подав в суд на це рішення. Сьогодні йде судовий процес. Знаєте ви це, чи не знаєте. Наступне засідання суду буде 25 квітня. От після того, як прийме рішення суд, тоді збереться ще раз виконком і тоді ми будемо вирішувати, коли буде проводитись асамблея», - сказав голова Житомирського відділення НОК України Олександр Оніщук.

Впродовж кількох хвилин усі учасники зібрання на підвищених тонах обговорювали питання внесення на розгляд питання «Про скликання звітно-виборної асамблеї».

«Замість того, щоб вирішувати купу проблем, ти прийшов сюди як гнила шавка і починаєш тут. Не хочу я слухати твою маячню, продажну маячню. Я не знаю які цілі ти переслідуєш, але я бачу, що ти та людина, яка не розвиває спорт. Ти та людина, яка робить все, щоб спорт згнив», - обурився на слова Юрія Панасюка заступник голови Житомирського відділення НОК України Леонід Українець.

Врешті частина учасників зібрання покинула засідання виконавчого комітету Житомирського осередку НОК України, інші ж повернулись до розгляду питань порядку денного.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі