Влада

Управління Нацполіції в Житомирській області почало набір до груп швидкого реагування та ІТТ

18 April 2017, 14:57

50 працівників поліції планують набрати упродовж відбору, який розпочався 18 квітня. Про це розповів на брифінгу заступник начальника ГУНП у Житомирській області Артем Лисогор.

«Сьогодні нарешті ми оголошуємо набір для наших поліцейських сержантського складу до груп швидкого реагування, а також до ізоляторів тимчасового тримання. Це була нагальна проблема Житомирської області, тому що значний некомплект був у цій галузі. Ми набираємо 50 людей. З них 10 вакансій йдуть на ізолятори тимчасового тримання затриманих осіб і 40 чоловік йдуть на групу реагування патрульної поліції», - сказав заступник начальника обласної поліції.

Відбір майбутніх поліцейських триватиме з 18 по 28 квітня 2017 року. У цей період усі бажаючі можуть подати заявки, заповнивши онлайн-анкети.

«До етапу конкурсу у нас входять декілька особливих факторів, які необхідно виконати кожному. Це заявка на участь у конкурсі, тестування, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки, психологічне тестування і співбесіда з поліцейською комісією. Навчання у нас розпочнеться у цій групі 22 червня. Воно буде проводитися безпосередньо у Житомирі. Прийшовши на навчання ці люди забезпечуються грошовим забезпеченням як поліцейські. Орієнтовна зарплата на теперішній час – від 5,7 до 8 тисяч гривень», - сказав Артем Лисогор.

З більш детальними вимогами до кандидатів, етапами відбору, стислим змістом службових обов’язків, умовами грошового забезпечення можна ознайомитись на офіційному сайті ГУНП в Житомирській області.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі