Економіка

Посадовці Житомирської ОДА поговорили з єгиптянами про постачання цукру, гречки та курятини

12 May 2017, 17:05

Представники бізнесу Республіки Єгипет зустрілися з сільгоспвиробниками Житомирської області для налагодження співпраці стосовно постачання української продукції до Єгипту.

Про це 12 травня розповіла прес-служба Житомирської облдержадміністрації .

«Зустріч відбулася 11 травня в управлінні агропромислового розвитку облдержадміністрації під головуванням начальника управління Руслана Кирилюка. Зарубіжних гостей цікавить можливість постачання до Єгипту борошна, круп, зернових культур, сої, гречки, мороженої птиці, кормів для великої рогатої худоби та птиці, цукру», - інформує прес-служба.

За даними ОДА, представники провідних сільськогосподарських та харчових підприємств області розповіли єгиптянам про свою діяльність та надали пропозиції, а фахівці головного управління Держпродспоживслужби в області і Державного підприємства «Житомирстандартметрологія» надали роз’яснення та рекомендації щодо експорту тваринницької і рослинницької продукції.

Прес-служба ЖОДА також повідомляє, що 12 травня іноземці відвідують підприємства Житомирської області, ознайомлюються з виробництвом і асортиментом продукції і опрацьовують умови її постачання до Єгипту.

Як повідомляв Житомир.info, в 2016 році Житомирська область експортувала товарів на 238,1 млн дол. США, в тому числі до Росії.

Фото - Житомирська ОДА

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі