Влада

Де в Житомирській області оздоровити школяра. Перелік літніх таборів

24 May 2017, 13:21

У Житомирській області влітку 2017 року працюватиме 14 дитячих закладів оздоровлення та відпочинку.

Дані про це 24 травня опублікувало управління сім’ї, молоді та спорту Житомирської облдержадміністрації.

10 з них належать до комунальної власності, 4 – до приватної.

На околиці Житомира працюватиме один дитячий оздоровчий заклад – табір «Лісовий берег» (м. Житомир, Чуднівське шосе,1), підпорядкований лікувальному центру вертебрології і реабілітації Житомирської обласної ради.

Ще 3 дитячих табори працюватимуть в селах Житомирського району: «Супутник» (с. Іванівка, належить підприємству «Парк» Житомирської міськради), табір санаторного типу «Дзвіночок» (с. Дениші, санаторій «Дениші» Житомирської облради) та «Орлятко» (с. Левків, Житомирська облрада).

Ще 6 оздоровчих закладів працюватимуть в 5 районах області. У всіх 10 комунальних таборах батьки можуть оздоровити своїх дітей на платній основі (пільговим категоріям безкоштовно).

Приватні дитячі оздоровчі табори - «Благодать» та «Надія» в селі Зарічани Житомирського району, «Карітас-Олександрівка» в с. Олександрівка Новоград-Волинського району та «Відкрите серце» в селі Озадівка Бердичівського району, – належать релігійним організаціям, перебування в ньому дітей є безкоштовним.

Найдорожчими виходять путівки до таборів «Лісова казка» в селищі Кам’яний Брід Баранівського району та «Дзвіночок» у Денишах: вартість дня перебування в обох закладах - 270 грн,  або 5670 грн за зміну (21 день). Найдешевший відпочинок у «Супутнику» під Житомиром – без малого 190 грн за день, або 3990 грн за 21 день. Вартість ліжкодня в решті закладах – в таблиці нижче.

Як повідомляв Житомир.info, цього року влада Житомира за бюджетні кошти збирається оздоровити у таборі «Супутник» 900 школярів. У 2016 році в області працювали ти же 14 стаціонарних оздоровчих таборів.

Перелік та адреси оздоровчих закладів, вартість дня перебування та дати заїзду (скріни таблиці з сайту управління сім’ї, молоді та спорту):

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі