Влада

Члени Житомирського міськвиконкому пропонують обмежити присутність сторонніх на засіданні

7 June 2017, 11:38

Члени виконкому пропонують не надавати без голосування слово всім, хто прийшов на засіданні і не є доповідачем по питанням порядку денного.

Таку пропозицію на засіданні 7 червня озвучили після того, як представники ВПК «Айдар» майже півгодини виступали на виконкомі з приводу виділення землі під будівництво житла учасникам АТО, зокрема – колишнім бійцям добровольчих батальйонів.

Члени виконкому переконували виступаючих, що до розподілу землі вони не мають відношення, такі рішення приймає міська рада, але «айдарівці» продовжували свої промовиЮ і врешті мер Сергій Сухомлин оголосив перерву в засіданні. Саме після перерви прозвучала пропозиція про обмеження виступів.

«Я б дуже просив, щоб тим, хто виходить за межі нашого порядку денного, не надавали слово, а то вони приходять, сідають біля мікрофону і починають виступати. У нас же є такі органи, як поліція… До нас будуть приходити хто завгодно і робити з цього балаган? Питання – ми будемо з цим станом миритися чи не будемо?», - сказав член виконкому Віктор Потоцький.

Він запропонував меру ставити на голосування, кому і коли з «активістів» та представників громадських організацій давати слово, мер з цим погодився.

Нагадаємо, на засіданні міськвиконкому планують заслухати інформацію про розподіл квартир для АТОшників в будинку на вул. Князів Острозьких (колишня Шелушкова).

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі