Культура

Житомирський зразковий дитячий хор «Gloria» привіз перемогу з міжнародного пісенного фестивалю в Чехії

8 June 2017, 11:13

Сьогодні, 8 червня, о 8-й годині ранку з черговою перемогою повернулися у рідний Житомир вихованці зразкового дитячого хору «Gloria» (Житомирська музична школа №1 імені Б. Лятошинського).

Про це пише сайт Житомирської мерії.

«В м. Оломоуць (Чехія) з 31 травня по 4 червня вихованці хору «Gloria» не лише презентували свої творчі здобутки на 45-му міжнародному пісенному фестивалі, але й в черговий раз довели свою майстерність перемогою. Золоту медаль та диплом фестивалю отримала Наталія Клименко, художній керівник та диригент Зразкового дитячого хору «Gloria». Зразковий дитячий хор «Gloria» - восьмиразовий володар Гран-прі, лауреат та дипломант Міжнародних конкурсів та фестивалів в Україні та найпрестижніших міжнародних конкурсів Європи. У хорі співає близько 60 дітей віком від 9 до 16 років. Наталія Клименко – Заслужена артистка України, кавалер орденів Святої великомучениці Варвари, «За заслуги перед містом» ІІ та ІІІ ступенів, має численні нагороди міжнародних конкурсів», - зазначили у міськраді.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня 2017 року житомирський зразковий дитячий хор «Gloria» здобув гран-прі на міжнародному вокально-хоровому конкурсі.

Фото з сайту Житомирської мерії

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі