Події

На Вітрука 33-річний житомирянин побив чоловіка, копи виявили у кривдника зброю

26 June 2017, 09:15

25 червня, о 5-й годині, екіпаж патрульної поліції отримав виклик, що по вулиці Вітрука у Житомирі невідомий завдав чоловікові тілесні ушкодження, залишивши місце злочину.

Про це Житомир.info розповіли у патрульній поліції Житомира.

«По прибуттю поліцейських потерпілий поскаржився на нестерпний біль лівої ноги. Одразу ж патрульні забезпечили нерухомий стан громадянина і викликали карету швидкої. Встановивши ознаки ймовірного кривдника, інспектори першої роти вдалися до пошукових дій. За оперативною інформацією особа володіла зброєю, яку, ймовірно, мала намір в подальшому застосувати. По вулиці Шевченка патрульні помітили чоловіка, що відповідав орієнтуванню. У 33-річного житомирянина під час поверхневої перевірки поліцейські виявили предмет у металевому корпусі схожий на зброю. На місце прибула слідчо-оперативна група ЖВП. Пістолет працівники слідчого підрозділу вилучили, особу доправили до міського відділку поліції. Встановлюються обставини події», - розповіли патрульні.

Як повідомляв Житомир.info, 22 червня 2016 року в Житомирі на Великій Бердичівській патрульні поліцейські зупинили автомобіль: у водія та пасажира виявили пістолет та поліетиленовий пакет з порошкоподібною речовиною.

Фото патрульної поліції Житомира

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі