Події

Після застілля житель Житомирського району зарізав матір, а в Радомишльському районі син забив до смерті батька

3 July 2017, 12:21

Минулі вихідні видались неспокійними і принесли низку подій із смертельними наслідками. Лише 2 липня поліцейськими зареєстровано умисне вбивство та 3 тяжких тілесних ушкоджень, у результаті яких загинули люди.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив начальник головного управління Нацполіції в Житомирській області Вячеслав Печененко.

«У селі Садки Житомирського району після розпиття спиртного стався конфлікт між 29-річним сином та 60-річною матір’ю. У результаті чоловік наніс жінці ножове поранення, що стало причиною її смерті. А у Радомишльському районі 20-річний син забив до смерті 46-річного батька. Конфлікт через побутові образи також виник після спільного чаркування. У результаті тілесні ушкодження, нанесені сином, виявились для батька смертельними», – написав Печенкнво.

Крім того, у Коростенському районі вже сьогодні, 3 липня, пише начальник ГУНП, зловживання спиртним фатально закінчилось і для жителя села Васькович.

«Його товариш із серйозними травмами знаходиться у реанімаційному відділення лікарні, а третій учасник чаркування – затриманий поліцією. 29-річний чоловік після нічного гуляння наніс ножові поранення двом своїм співчаркувальникам, один з них помер ще до прибуття швидкої», – йдеться я уповідомленні.

У Малинському районі схожа історія, але з двома учасниками, 37 та 54 років. Обидва нині – у лікарні через отримані ножові поранення. Конфлікт виник раптово після спільного розпивання спиртного.

У Романівському районі два сусіди пересварилися, а потім один з них отримав ще й ножове поранення від іншого теж через алкоголь. На другий день після святкування дня народження одного з них чоловіки не могли вирішити хто, кому буде наливати далі.

За всіма фактами нами розпочаті кримінальні провадження, відповідно за ст. 115 (Умисне вбивство) та ст. 121 (Тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України. Встановлені причетні особи затримані поліцією. Вирішуються питання щодо мір запобіжних заходів. Санкції статтей передбачають від 5 до 15 років ув’язнень.

Як повідомляв Житомир.info, 25 червня заступившись за дівчину, житомирянин отримав ножове поранення в область шиї.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі