Влада

Мер Житомира вибачився перед депутатами за скасування сесії 27 червня

4 July 2017, 10:28

Мер Житомира вибачився перед депутатами міської ради за скасування сесії, яка була призначена на 27 червня.

З обговорення перенесення засідання почалася сесія міської ради 4 липня. Першою слово взяла голова фракції ВО «Батьківщина» Любов Цимбалюк.

«Я думаю, було б коректно вибачитися за те, що відбулося 27 числа. Депутати прийшли на сесію і кворум був. Ваші працівники, представники вашої політичної сили, заявили, що кворуму немає. Я думаю, що треба було б вибачитися», - сказала Любов Цимбалюк.

Мер Сергій Сухомлин зауважив, що й сам планував пояснити ситуацію депутатам.

«Шановні депутати, 27-го сесія не відбулася, різні були версії. Хочу вам сказати, що кворум був, але у нас був лист від Служби безпеки України, я вам зараз його зачитаю: отримана інформація про намір деяких сил вчинити провокацію, силове протистояння з працівниками правоохоронних органів. Тому сесія була перенесена. Я думаю, що немає чого чекати ще 10 днів, треба проводити сесію, платити людям зарплату, виділяти гроші на лічильники і таке інше», - сказав Сухомлин.

Після формування секретаріату мер надав слово народному депутату Сергію Мельничуку, який приїхав підтримати представників житомирського ВПК «Айдар».

Нагадаємо, сесію Житомирської міської ради, яка мала початися о 10:00 год. 27 червня, перенесли через відсутність кворуму. Поліція посилено охороняла міську раду, бо була інформація про великк кількість представників різних громадських організацій, як місцевих, так і з інших міст України

Як повідомляв Житомир.info, зранку 4 липня близько 100 поліцейських прийшли охороняти громадський порядок в Житомирській міській раді.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі