Влада

Люди з плакатами та у футболках з написом «Айдар» блокують трибуну сесії Житомирської міськради

4 July 2017, 10:57

Конфлікти та суперечки на сесії Житомирської міської ради спричинили люди, які називають себе бійцями батальйону «Айдар».

Суперечки почалися ще перед відкриттям сесії 4 липня: боєць з позивним «Татарин», який переїхав на материкову Україну з Криму, перекрикувався з бійцем з позивним «Бульдозер» - житомирянином Олександром Бабичем.

«Татарин» називав Бабича та його товаришів по житомирському ВПК «Айдар» мародерами, а ті, в свою чергу, казали, що його найняв мер Сергій Сухомлин.

«Шановні працівники правоохоронних органів, я прошу навести порядок, щоб можна було працювати», - звернувся Сухомлин до працівників поліції.

Але правоохоронці спокійно спостерігали за ситуацією біля трибуни, зокрема – перед виступаючими стояли начальник ГУ Нацполіції в Житомирські області Вячеслав Печененко та його заступник Артем Лисогор.

«Вимагаємо відсторонення від займаної посади на час розслідування кримінальних справ. Мер довів місто до катастрофи. Ми вимагаємо скасування рішення сесії про виділення земельної ділянки ЖБК «Полісся 2016», - зачитав вимоги активістів Володимир Колодзінський.

Після його виступу люди з плакатами намагалися скандувати «Звіт мера!».

Детальніше дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, сесію міської ради охороняє близько 100 правоохоронців, а народний депутат, колишній командир батальйону «Айдар» Сергій Мельничук заявив про необхідність провести дострокові вибори мера Житомира.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі