Місто

Житомирські депутати виділили гроші на новий світлофор по вул. Івана Мазепи

4 July 2017, 16:06

Депутати внесли зміни до Програми організації безпеки руху транспорту та пішоходів, зокрема – встановлення світлофору на перехресті проспекту Незалежності та вул. Івана Мазепи.

Таке рішення було прийняте на сесії Житомирської міської ради 4 липня.

«Виділити кошти в сумі 383,8 тис. грн з міського бюджету на будівництво світлофорного об’єкту на перехресті вул. Івана Мазепи та проспекту Незалежності», - зазначалося в рекомендаціях.

Цю пропозицію підтримали 22 депутати з 30 присутніх (всього у міській раді 42 депутати).

Також за рекомендацією комісії з питань ЖКГ та погоджувальної ради депутати проголосували за виділення 318,6 тис. грн для реалізації проекту «Організація дорожнього руху по пров.1-й Винокурний (проспект Миру до вул. Клосовського в частині зміни напрямків рух) та 206,9 тис. грн для проекту щодо організації дорожнього руху по вул. Козацька (вул. Вільський шлях до проспекту Миру в частині зміни напрямків руху).

А от пропозицію комісії з питань житлово-комунального господарства щодо виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво світлофорного об’єкту на перехресті вулиць Хлібна-Гоголівська депутати не підтримали.

«Якщо ми там поставимо світлофор, то у нас «пробки» стоятимуть до Бориса Тена, прошу не підтримувати», - сказав перед голосуванням мер Сергій Сухомлин.

Депутати дослухалися до прохання мера: «за» проголосували лише 7.

Як повідомляв Житомир.info, 4 липня депутати виділили КП «Житомирводоканал» 640 тис. грн на закупівлю люків.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі