Влада

Юристи винесли зауваження авторам проектів про фестиваль сновидінь у Житомирі та реконструкцію двох будівель

6 July 2017, 11:48

99 проектних пропозицій житомирян до бюджету участі проходять верифікацію фахівців виконавчого комітету міської ради.

Про це 5 липня повідомила прес-служба Житомирської міськради. 

Наразі всі проекти вже опрацьовані в юридичному департаменті міської ради.

«Із 99 проектів свої зауваження ми надали трьом пропозиціям. Вони стосуються балансоутримувачів будівель, які, згідно проектів, планують реконструювати. Це власність обласної ради, закон не дозволяє з міського бюджету фінансувати ці роботи», - розповів директор юридичного департаменту міської ради Євген Черниш.

Мова йде про два проекти, які стосуються реконструкції фасадів ЦУМа (приватна власність) та будинку Готтесмана (власність облради), - уточнює міськрада. Ці пропозиції будуть направленні автору і за умови внесення змін до проектів ініціативи винесуть на голосування.

Також зауваження надійшли до проектної пропозиції щодо проведення у місті фестивалю сновидінь.

«На даному етапі юридичний департамент не вбачає порушень у цій проектній пропозиції, проте звертає увагу на статтю 181 Кодексу України про адміністративні правопорушення, а саме: заборону ворожіння у громадських місцях», - йдеться у зауважені від юридичного департаменту міської ради.

Зараз проектні пропозиції проходять верифікацію в департаменті містобудування та земельних відносин, завершити верифікацію проектів планується до 31 липня 2017 року.

Як повідомляв Житомир.info, прийом проектних пропозиції до бюджету участі завершився 31 травня. 57 авторів подали 99 проектів, загальна вартість яких становить 81 160 747 грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі