Влада

Житомирській області збільшили субвенцію для підтримки осіб з особливими освітніми потребами

6 July 2017, 11:59

Житомирській області на 651,6 тис. грн збільшили субвенцію з держбюджету на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами.

Розпорядження про перерозподіл обсягу субвенції прем’єр-міністр Володимир Гройсман підписав 4 липня.

«Відповідно до частини шостої статті 108 Бюджетного кодексу України здійснити перерозподіл обсягу субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на надання державної підтримки особам з особливими освітніми потребами у 2017 році згідно з додатком. Забезпечити: Міністерству освіти і науки — погодження перерозподілу обсягу субвенції, передбаченого пунктом 1 цього розпорядження, з Комітетом Верховної Ради України з питань бюджету; Міністерству фінансів — внесення після зазначеного погодження відповідних змін до розпису державного бюджету», - зазначається у документі.

Нагадаємо, у Житомирі станом на 26 травня 2017 року за індивідуальною формою навчалося 286 учнів, серед яких – діти з особливими освітніми потребами.

Як повідомляв Житомир.info, в квітні цього року дружина президента Марина Порошенко повідомила, що Житомирська область стала учасником експерименту з розвитку інклюзивного освітнього середовища в Україні і підписала з головою Житомирської ОДА меморандум про співпрацю у цьому напрямку.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі