Події

У Житомирській області біля військового об’єкту затримали журналістів з квадрокоптером

25 July 2017, 15:24

У Житомирській області поблизу військового об’єкту затримали журналістів телеканалу, які запускали квадрокоптер.

Про це повідомляє прес-центр Повітряних сил ЗСУ.

«25 липня поблизу одного із військових об’єктів Повітряних сил Збройних Сил України, розташованого у Житомирській області, силами оперативно-чергової служби військової частини було оперативно затримано представників одного із вітчизняних телеканалів при спробі запуску квадрокоптера у трьохкілометровій зоні прилеглої території  військового об’єкта. Порушників передано до Національної поліції України, обставини їхньої діяльності у зазначеній зоні з’ясовуються», - йдеться у повідомленні.

Командування Повітряних сил ЗСУ черговий раз застерігає від провокаційних дій поруч з військовими частинами, адже військовослужбовці добових нарядів, відповідно до статутних обов’язків, мають право застосовувати зброю під час несення служби.

«Будь-які порушення пов’язані з проникненням на територію військового об’єкта, використанням безпілотних літальних апаратів над військовими частинами та розташуваннями військових підрозділів, а також над базами, складами та арсеналами або на підльоті до них будуть збиватися без попереджень, причетні до таких інцидентів особи – затримуватися та притягатися до відповідальності згідно з законодавством України. Звертаємось до громадян з проханням повідомляти командування військових гарнізонів, правоохоронні органи (Службу безпеки України, Національноу поліцію), про підозрілих осіб поруч з військовими об’єктами або в місцях розташування військ», - зазначають військові.

Як повідомляв Житомир.info, наприкінці квітня прес-службі ВДВ попереджала, що будуть нейтралізовані будь-які застосування безпілотників над військовими частинами, розташуваннями військових підрозділів та інших об’єктів Міноборони або на підльоті до них

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі