Події

На дорозі Житомир-Виступовичі Volkswagen зіштовхнувся з ВАЗ, одна людина загинула та 5 травмовано

31 July 2017, 11:36

Дорожньо-транспортна пригода за участі двох автомобілів сталася увечері 29 липня на 149 км автодороги Житомир – Виступовичі. Усі обставини з’ясовуються у рамках досудового розслідування.

Про це інформує прес-служба ГУНП у Житомирській області.

«За наявними відомостями, близько 18.10 год. неподалік с. Андріївки Черняхівського району водій автомобіля Volkswagen Passat, 22-річний житель сусіднього Хорошівського району, не вибрав безпечної швидкості і, не врахувавши дорожню обстановку, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем ВАЗ 2108 під керуванням 40-річного житомирянина. Унаслідок ДТП 46-річна пасажирка ВАЗівки, жителька обласного центру, отримала тілесні ушкодження, які виявилися несумісними з життям. Жінка загинула на місці пригоди. Травмованого керманича авто було госпіталізовано до лікарні. До медичного закладу із травмами було також госпіталізовано водія Volkswagen Passat та трьох його пасажирів: 20-річну звягельчанку та двох бердичівлян віком 19-ти та 21-го року. Усі обставини ДТП нині з’ясовуються у рамках розпочатого за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) ККУ кримінального провадження», - зазначили у поліції.

Як повідомляв Житомир.info, на трасі Київ-Ковель у Житомирській області уночі 31 липня перекинувся мікроавтобус, внаслідок пригоди двоє людей загинули. Серед травмованих – 5-річна дитина.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі