Влада

УСБУ майже за мільйон гривень купило у житомирського автосалону пікап Toyota зі шкіряним кермом

31 July 2017, 18:03

Управління Служби безпеки України в Житомирській області за 994 тисячі гривень придбало у місцевого автосалону вантажний автомобіль Toyota.

Результати проведеного тендеру 31 липня 2017 року опублікували на сайті електронних закупівель ProZorro.

Предмет закупівлі - вантажний автомобіль Toyota Hilux New 2.4 D-4D (пікап), покупець – УСБУ в Житомирській області, очікувана вартість товару – 995 тис. грн.

У торгах взяли участь 4 автосалони, два з яких житомирські: ТОВ «Артмотор» з міста Суми, ТОВ «Автосаміт Біла Церква» (м. Біла Церква Київської області), ТОВ «Стар-кар» та ТОВ «Альфа моторс груп» (м. Житомир).

Фірма дружини колишнього губернатора Сергія Машковського «Альфа моторс груп» програла торги, хоча й запропонувала найнижчу ціну – 909 тисяч гривень. Пропозиції решти учасники становили від 994 до 995 тисяч гривень. У протоколі відхилення пояснюється, що пропозиція фірми Катерини Машковської не відповідає умовам технічної документації за наступними критеріями: об’єм та потужність двигуна, кермове управління, відсутність камери заднього виду, кришки вантажного відділення та круїз-контролю (автоматичного регулювання швидкості).

Скріни з сайту ProZorro

Переможцем торгів визнано житомирський Тойота Центр «Стар-Кар», що знаходиться в Житомирі на проспекті Незалежності, 55 г, з пропозицією в 994 тисячі гривень. 31 липня 2017 року з фірмою уклали договір купівлі-продажу.

Так, до 31 серпня 2017 року ТОВ «Стар-Кар» має доставити за адресою УСБУ (м. Житомир, вул. Фещенка-Чопівського, 7) дизельний автомобіль автомобіль Toyota Hilux New 2.4 D-4D з турбонаддувом та об’ємом двигуна 2393 кубічних сантиметра в сірому кузові.

У тендерних вимогах також зазначається, що кермо та коробка передач мають бути оздоблені шкірою, а салон та підлокітники - тканиною з додатковою прострочкою. Інтер’єр автомобіля має бути оздоблений декором сріблястого кольору. Автомобіль повинен мати, зокрема, систему круїз контролю, хромовані решітку радіатора й ручки, камеру заднього виду із статичною проекцією, мультифункціональне кермо, управління аудіо системою та телефоном, підігрів сидінь, тримач для чашок, механічний кондиціонер та ряд протиугінних засобів.

Скрін з сайту ProZorro

Як повідомляв Житомир.info, Житомирське ТТУ збирається через ProZorro закупити за 124 млн грн 40 дизельних автобусів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі