Влада

Заступник начальника ГУНП у Житомирській області про два роки Нацполіції: Йде становлення нової касти поліцейських

4 August 2017, 17:56

Поліцейські машини, мотоцикл, броньовик, зброя, стенд вибухотехнічного відділу – усе це 4 серпня поліцейські продемонстрували житомирянам з нагоди другої річниці створення Національної поліції України.

Заступник начальника ГУ Національної поліції у Житомирській області Артем Лисогор привітав колег і розповів про результати дворічної роботи.

«Хочу привітати усіх працівників Житомирської поліції привітати з святом, з нашою другою річницею реформування Національної поліції України, побажати наснаги в роботі і як можна більше досягати позитивних результатів. Ці два роки, які минули, були важкими. Становлення нової структури завжди є тяжким і несе за собою окрему відповідальність, окремі проблеми, окремі тяготи. Але на даний момент Житомирстка поліція свої завдання виконує, результати почали набирати обертів. Я вважаю, що поліція Житомирщини здатна і забезпечити громадський порядок, і боротися зі злочинністю на тому рівні, якого від нього вимагає суспільство.

За ці 2 роки ми дуже омолодиились. Відбулося оновлення омоложення складу майже на 80%. 80% особового складу служить менше, ніж 2 роки, і тому йде становлення нової касти поліцейських, в очах яких видно те бажання працювати по-новому, по законодавству, і робити все для того, щоб наша країна йшла вище і вище у рейтингу безпечних країн для громадян.

За ці 2 роки у нас було створено спочатку патрульну поліцію, потім ми розуміли, що неможливо забезпечувати лише громадський порядок у місті Житомирі, тому в районах було створено групи реагування патрульної поліції, до яких у нас зараз триває набір, триває навчання, також прийшли багато молодих людей, які на даний час в районах області починають впроваджувати цю систему. І потихеньку вони починають набирати оберти і йти в те русло, в якому вони повинні забезпечувати правопорядок. Звісно, не все гладко, але на теперішній час поліція Житомирщини дуже виросла, як за оцінками керівництва, так і громадян, про що свідчать опитування», - сказав Артем Лисогор.

Фоторепортаж дивіться тут

Нагадаємо, 21 липня у Житомирі біля будівлі ГУНП 87 дільничних офіцерів і працівників кримінальної поліції, урочисто склали присягу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі