Події

Подробиці смертельної ДТП: загибла житомирянка познайомилася з водієм ВАЗу за кілька годин до зіткнення з фурою

15 August 2017, 16:28

Дорожньо-транспортна пригода, яка трапилась у Житомирі вранці 15 серпня, сталася на вулиці Промисловій і забрала життя 28-річної жінки.

Про це 15 серпня Житомир.info повідомив відділ комунікації поліції Житомирської області.

«Дорожньо-транспортна пригода сталась 15 серпня близько 9.20 на одній з вулиць обласного центру. Унаслідок зіткнення автомобіля ВАЗ-2101 з вантажівкою DAF загинула 28-річна пасажирка легковика, ще двоє людей отримали травми», - інформує поліція.

За попередньою інформацією, водій автомобіля ВАЗ-2101, рухаючись вулицею Промисловою, не впорався з керуванням, у результаті чого зіткнувся з фурою DAF, припаркованою на узбіччі дороги. Унаслідок зіткнення пасажирка легковика, 28-річна житомирянка, загинула на місці події. Ще двох пасажирів цього транспортного засобу, 1984 та 1985 р.н., було госпіталізовано з травмами різного ступеню тяжкості, - повідомляє відділ комунікації.

За даними поліції, водій ВАЗу після зіткнення залишив місце події. Патрульні поліцейські упродовж години затримали чоловіка за місцем проживання. Під час медичного освідування було встановлено, що він перебуває у стані алкогольного сп’яніння (1,6 проміле).

«На місці події працювали слідчо-оперативні групи ГУНП та Житомирського відділу поліції, патрульні поліцейські, рятувальники та медики. Відомості про подію внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Вирішується питання щодо затримання керманича ВАЗа у порядку ст. 208 КПК (Затримання уповноваженою службовою особою). Йому може загрожувати від 3 до 8 років позбавлення волі», - інформує поліція.

Як повідомила у соцмережі речник ГУНП в Житомирській області Алла Ващенко, загибла дівчина та водій ВАЗівки познайомились лише за кілька годин до фатальної ДТП.

Як повідомляв Житомир.info, вранці 15 серпня житомирські рятувальники деблокували з покрученої ВАЗівки загиблу пасажирку.

Фото ГУНП в Житомирській області

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі