Влада

Управління культури Житомирської ОДА 8 місяців без керівника, Гундич звільнив ще й заступницю

7 September 2017, 10:30

Управління культури Житомирської облдержадміністрації з середини січня 2017 року залишається без начальника. Житомир.info вирішив дізнатися у відділі кадрової роботи Житомирської ОДА, чи не буде найближчим часом оголошення про конкурс на відповідну посаду.

«Поки що доручення від голови адміністрації про проведення конкурсу на посаду начальника управління культури Житомирської ОДА у відділ кадрів не поступало», - сказали у відділі кадрів.

Також 7 вересня на сайті Житомирської облдержадміністрації зранку з’явилася інформація про те, що губернатор звільнив заступника управління культури.

«Звільнити Дзядевич Світлану Михайлівну з посади заступника начальника управління – начальника відділу культурно-мистецьких установ управління культури Житомирської обласної державної адміністрації 07 вересня 2017 року за угодою сторін», – йдеться у розпорядженні.

Як повідомляв Житомир.info, голова облдержадміністрації Ігор Гундич 16 січня 2017 року підписав розпорядження про звільнення Юрія Градовського з посади начальника управління культури.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі