Події

Біля воріт дитсадка в Житомирі пес покусав завідуючу закладу

15 September 2017, 17:55

13 вересня керівницю житомирського дитсадка №63, який знаходиться на розі вулиць Київської та Хлібної в Житомирі, біля воріт закладу покусав собака.

Про це Житомир.info повідомив читач.

Завідуюча ДНЗ №63 «Вербиченька» Віленіна Ганношина розповіла Житомир.info, що такий факт дійсно мав місце.

«Це сталося наприкінці робочого дня з боку воріт від вулиці Небесної Сотні. Поряд там проживає, м’яко кажучи, неблагополучний чоловік, який тримає три пса. На них мені не раз жалілися батьки вихованців і працівники, що вони нападають і не дають пройти. Двоє з них почали на мене гавкати. Собак я не боюся, бо сама маю собаку, крикнула їм щось на кшталт «Фу!». Тут ззаду підбігає найбільший пес і хапає мене за гомілку. Добре, що я була в штанах, інакше відірвав би шмат м’яса. Собака вкусив мене і побіг. Медсестра дитсадка обробила мені рану, я викликала швидку і поліцію. Шов медики не накладали, дуже охайно обробили рану і стягнули її. Ходжу на роботу, але нога болить», - розповіла Віленіна Ганношина.

Жінка також написала заяву до поліції про факт укусу. 15 вересня до завідуючої прибув дільничний поліцейський, на розмову викликали також господаря тварин.

«Він почав казати, що відшкодує мені ліки і порваний одяг, а на пропозицію дільничного вилучити псів сказав, що накладе на себе руки. Після скарг він щоразу «приструнює» і навіть лупцює собак, однак це швидше "показовий виступ". А мої співробітники, які живуть на Небесної Сотні, продовжують ходити через Хлібну», - скаржиться Віленіна Францівна.

Жінка почувається розгубленою, бо неодноразово скаржилася на небезпечного сусіда, на подвір’ї якого завжди стоїть сморід, однак віз і досі там. Люди неодноразово труїли агресивних псів, каже керівниця, однак господар заводить інших.

Як повідомляв Житомир.info, 13 липня цього року на вулиці Чехова в Житомирі собака покусала п’ятирічну дитину та її матір, пса доставили до притулку для тварин.

Травмована ділянка через 7 хв після укусу. Фото надане Віленіною Ганношиною

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі