Влада

Ігор Гундич в Овручі подивився, як дбають про пам’ятний знак борцям за волю України

24 September 2017, 09:51

23 вересня привітавши овручан із 1071 річницею від дня заснування міста, голова Житомирської облдержадміністрації Ігор Гундич перевірив, чи належно доглянутий пам’ятний знак борцям за волю України.

 

Про це пише сайт Житомирської ОДА.

 

«Я давав доручення місцевій владі – забезпечити належний стан території біля пам’ятного знаку Героям. Сьогодні пересвідчився, що доручення виконане. Але тут має бути чисто і охайно не тільки у свято, а постійно», – сказав Ігор Гундич.

 

Перед цим голова ОДА привітав жителів Овруча із Днем міста та підкреслив, що місто рухається у правильному напрямку, адже тут створена об’єднана громада.

 

«Об’єднавшись в громаду, ви отримали ключ до свого розвитку – відчинили можливості децентралізації. Сьогодні ми разом із вами будуємо нову Житомирщину, де розвиваються і невеликі міста, як Овруч, і малі села – як Веселівка, Новосілки чи Базарівка. З Днем міста вас, шановні овручани! Миру, злагоди і благополуччя кожній вашій родині!», – звернувся до жителів міста Ігор Гундич.

 

 

 

 

 

 

Фото з сайту Житомирської ОДА

 

Як повідомляв Житомир.info20 серпня голова Житомирської ОДА сказав, що реставрацію меморіалу пам’яті Героїв Базару у Народицькому районі планують почати вже за кілька тижнів.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі