Місто

З 1 жовтня житомиряни їздитимуть в електротранспорті по 3 гривні

27 September 2017, 12:23

З 1 жовтня у Житомирі проїзд в електротранспорті коштуватиме 3 грн.

Про це інформує управління транспорту та зв’язку Житомирської міської ради на своїй сторінці у Facebook.

«Проїзд в електротранспорті з 1 жовтня зросте до 3 гривень. Однак ціни на електронні квитки залишаться незмінними, тому користуватися е-квитком стало ще вигідніше», - інформує управління транспорту.

Нагадаємо, 18 вересня заступник Житомирського міського голови Дмитро Ткачук розповів, що з жовтня 2017 року містяни їздитимуть в електротранспорті по 3 грн. 6 вересня виконком підвищив вартість проїзду в електротранспорті Житомира та встановив ціни на електронні квитки.

Як повідомляв Житомир.info, про намір влади підняти вартість проїзду в електротранспорті стало відомо в липні 2017 року. 11 серпня в Житомирі провели громадські слухання з приводу підвищення проїзду в трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень, на які прийшло півсотні людей. Ще в червні 2017 заступник мера Житомира Дмитро Ткачук запевняв Житомир.info, що в найближчі декілька місяців влада не збирається збільшувати вартість проїзду в електротранспорті. На засіданні 16 серпня виконком не погодив підвищення вартості проїзду в житомирських трамваях і тролейбусах з 2 до 3 гривень – для прийняття рішення не вистачило одного голосу: з 16 присутніх членів виконкому «за» проголосували 12, всього у складі міськвиконкому 25 людей. 16 травня 2017 року Житомирський виконком підтримав рішення про підвищення з 1 червня вартості проїзду в маршрутках до 5 гривень.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі