Влада

Голова Житомирської ОДА перерізанням стрічки відкрив 2 кілометри відремонтованої дороги

2 October 2017, 18:29

Відрізок дороги державного значення Т 0614 протяжністю 2,184 км відкрили 2 жовтня голова Житомирської ОДА Ігор Гундич та начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадій Савченко.

«Тут була бетонка, не придатна для експлуатації. Що зробили? Чеська машина перемолотила основу, вклала, додали цементу, підготували, і два шари асфальтобетону. Поставили зупинки, нанесли розмітку, щоб люди були задоволені, проїжджаючи по цій дорозі», - розповів начальник Служби автомобільних доріг у Житомирській області Геннадій Савченко.

Кошторисна вартість капітального ремонту дороги складала  34,5 млн грн, загальна договірна ціна – 32,4 млн грн. Виконавцем робіт стало ПП «Автомагістраль».

«З липня ця ділянка дороги була закрита, це створювало певні незручності водіям і мешканцям міста Житомира. Сьогодні ми офіційно відкриваємо цю ділянку дороги, і це дасть можливість по південному обходу всім водіям рухатися з комфортом, а також дасть можливість мешканцям Житомира більш комфортно почуватися. Президентом 2017-2018 роки оголошені як роки доріг. Це не просто гасло. Це задача, яку поставив перед головами ОДА президент, і ми сьогодні, я вважаю, маємо фінансову можливість її виконувати, бо з державного бюджету в цьому році на Службу автомобільних доріг для ремонтів виділено 322 млн грн. Те, що сьогодні є по перевиконанню з митниці у нас - це понад 200 млн грн. Переконаний, що мешканці області з кожним роком будуть відчувати, що якість доріг на території Житомирської області покращується», - зазначив Ігор Гундич.

Також Ігор Гундич оглянув відрізок дороги Р-18 Житомир-Попільня-Сквира-Володарка Ставище, де зараз проводять поточний ремонт.

Як повідомляв Житомир.info, фірма «Автомагістраль» виграла два цьогорічних липневих тендери Служби автодоріг (САД) у Житомирській області на загальну суму 192 мільйони 71 тисячу гривень, за яку відремонтує дороги Житомир-Виступовичі та Житомир-Ставище.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі