Влада

На сесії Житомирської облради хочуть підтримати звернення рівненських та волинських депутатів про бурштин та торф

30 October 2017, 12:10

Депутати Житомирської облради хочуть підтримати звернення волинських та рівненських депутатів до  президента, Ради і Кабміну про забезпечення законодавчих умов для розробки торфовищ і видобутку та продажу бурштину.

Відповідні проекти рішень сесії Житомирської обласної ради від 26 жовтня 2017 року опублікували на сайті облради.

«Керуючись статтею 43 Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні”, враховуючи рекомендації постійної комісії обласної ради з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 26.10.17, обласна рада

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати звернення депутатів Рівненської обласної ради до Президента України, Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо створення робочої групи з метою напрацювання нового проекту Закону України для врегулювання ситуації з незаконним видобутком та реалізацією бурштину.

2. Направити рішення Житомирської обласної ради Президенту України, у Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України», – йдеться у тексті проекту рішення «Про підтримку звернення депутатів Рівненської обласної ради».

«Керуючись ст. 43 Закону України "Про місцеве самоврядування в Україні", враховуючи  рекомендації постійних комісій обласної ради з питань агропромислового комплексу, земельних відносин та розвитку села від 26.10.17, з питань екології, охорони навколишнього середовища та використання природних ресурсів від 26.10.17, обласна рада       

ВИРІШИЛА:

1. Підтримати звернення депутатів Волинської обласної ради від 07.09.17 № 15/53 "Про звернення Волинської обласної ради до Кабінету Міністрів України щодо впорядкування питань з утримання та функціонування установ державної ветеринарної медицини", від 07.09.17 № 15/3 "Про звернення депутатів Волинської обласної ради до Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України та обласних рад щодо забезпечення законодавчих умов для розробки торфовищ".

2. Направити рішення Житомирської обласної ради у Верховну Раду України, Кабінет Міністрів України», –  йдеться у тексті проекту рішення  «Про підтримку звернень депутатів Волинської обласної ради».

Розробником документів є виконавчий апарат Житомирської обласної ради.

Як повідомляв Житомир.info, 13-та сесія обласної ради мала відбутися 26 жовтня, але Володимир Ширма вирішив перенести засідання на 2 листопада.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі