Політика

Причина збурення «айдарівців» на сесії Житомирської міської ради – обмін земельної ділянки

9 November 2017, 11:20

ЖБК «Полісся-2016», виділення землі якому обурило представників ВПК «Айдар», відмовилося від земельної ділянки на Корбутівці.

Про це після перерви в засіданні сесії міської ради 9 листопада повідомив мер Сергій Сухомлин.

«Було запитання по ЖБК «Полісся-2016». Була заява від цього кооперативу: «Прошу винести на розгляд сесії питання про припинення права користування земельною ділянкою площею 0,2982 га за адресою проїзд Шпаковський, 18,20». Питання №47 – припинення права користування та вилучення земельних ділянок, у пункті 5 йдеться про житлово-будівельний кооператив «Полісся-2016». Питання винесене на сесію, і треба, щоб депутати проголосували», - пояснив мер.

Така відповідь «айдарівців» не задовольнила і вони продовжували обурюватися.

«За які заслуги ви виділяєте землю хмельницьким фірмам, львівським? Ми не просимо у вас грошей, а просимо виділити земельну ділянку, на якій можна побудувати квартири. Ми нікуди не підемо, поки не винесуть рішення про виділення добровольцям ділянки для будівництва будинку. І не десь там на смітнику», - заявив представник ВПК «Айдар» Олександр Бабич.

Він заявив, що добровольці готові обміняти свою ділянку 0,7205 га по вул. Богунська на 29 соток, які виділяли ЖБК «Полісся-2016».

Детальніше дивіться у сюжеті

Нагадаємо, рішенням сесії міської ради від 25 травня цього року п’ять ЖБК отримали в оренду під будівництво багатоквартирних будинків, в тому числі: ЖБК «Добробат» - 0,7 га на вул.Богунська, ЖБК «Полісся-2016» - 0,3 га землі по проїзду Шпаковському.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі