Культура

Музейний центр «Ремісничий двір» у Житомирі та музей Миклухо-Маклая під Малином. Фоторепортаж

15 November 2017, 12:32

Представники обласної  спілки художників та мистецтвознавців влаштували тур по успішних недержавних центрах музейного типу для учнів житомирської школи гідів, випускників туристичних спеціальностей, науковців, викладачів та представників ОТГ.

В рамках проекту «Створення нових сучасних центрів музейного типу – крок до підвищення туристичного іміджу Житомирщини» 15 листопада відвідали 5 музеїв у Житомирській області.

«Частиною цього проекту є організація прес-турів, метою яких є популяризація народних музеїв, музейних центрів, які створені не за рахунок держави, а з ініціативи простих наших земляків, які впродовж десятиліть втілювали свою мету і досягли успіху. Ще одне наше завдання – показати наступному поколінню, тим людям, які вагаються робити чи не робити, потрібно чи не потрібно, що будь-яку мету можна реалізувати  без великих коштів. І цей проект може бути успішним і перспективним. Звичайно, ми хочемо привернути увагу  туристичних операторів до цих об’єктів, щоб вони включали їх у тури вихідного дня. Ми зацікавлені в тому, щоб громади створювали на своїй території цікаві туристичні об’єкти, які були б родзинками Житомирщини», – розповіла координатор проекту Інна Величко.

Житомир.info публікує першу частину фото з музейного центру «Ремісничий двір» у Житомирі та музейно-меморіального комплексу Малинського лісо-технічного коледжу, в який входить музей Миклухо-Маклая.

 Як повідомляв Житомир.info, 8 листопада представників ОТГ Житомирської області вчили заробляти на своїх культурних об’єктах та записувати діалекти на відео.

 

Музейний центр «Ремісничий двір»

 

Музейно-меморіальний комплекс Миклухо-Маклая

 

Фото Анни Максимової

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі