Місто

Будівлю колишнього житомирського витверезника та два його гаражі передадуть ЖЕКу

8 December 2017, 16:58

Будівлю витверезника площею 332,6 кв. м та два гаражі передадуть з балансу лікарні на баланс ЖЕКа №5.

Відповідний проект рішення виконкому опублікований на сайті міської ради 8 грудня.

«Розглянувши клопотання комунальної установи Центральна міська лікарня № 2 про зняття з балансу будівлі відділення детоксикаційної допомоги, в зв’язку з припиненням його діяльності, відповідно до статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради вирішив передати з балансу комунальної установи Центральна міська лікарня № 2 на баланс комунального підприємства «Виробниче житлове ремонтно-експлуатаційне підприємство № 5» Житомирської міської ради будівлю відділення детоксикаційної допомоги загальною площею 332,6 кв. м та будівлі двох гаражів площею 23,8 кв. м та 36,92 кв. м за адресою: м. Житомир, пров. Успенський, 5», - зазначається у проекті рішення.

Нагадаємо, через скарги на негуманне ставлення до людей напідпитку та відсутність правової бази з 1 грудня 2017 року припинив роботу житомирський центр детоксикаційної допомоги – витверезник, що розташований у пров. Успенському (раніше – пров. 8 Березня).

Як повідомляв Житомир.info, за клопотанням КП «Фармація» виконком хоче зняття з балансу підприємства приміщення закритої аптеки на вул.Київська,86 та передати його на баланс ЖЕКа №11.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: жек міськрада гараж витверезник  
Матеріали по темі