Місто

Собака, яка покусала жінку біля ТРЦ «Глобал UA» у Житомирі, виявилася щепленою від сказу

13 December 2017, 09:17

Минулого тижня у Житомирі біля ТРЦ «Глобал UA» собака покусала жінку. Декілька днів вона спостерігала за твариною, аби дізнатися, чи хвора чотирьохлапа на сказ. У вівторок, 12 грудня, директор Центру захисту тварин Олександра Мельник на своїй сторінці у Facebook повідомила, що собака щеплена від сказу та стерилізована.

«Сьогодні в мене з`явилися нові друзі Микита та Назарій з їх хвостатими підопічними Жулею, Вікою та Рексом, з яких собачка Віка виявилася тією самою скандальною песою, яка покусала жінку біля ТРЦ «Глобал». ВАЖЛИВІ ФАКТИ: дана тварина була відловлена, стерилізована та вакцинована від сказу у КП «Центр захисту тварин» 26.10.2017, про що свідчить її ідентифікація вушною кліпсою та чіпом у міжнародній базі даних https://animal-id.info/. А отже, вже є безпечною у напрямі ймовірного сказу, за внесені реєстраційні дані якої та інших тварин відповідаю особисто», - написала Олександра Мельник.




Фото Олександри Мельник

Як повідомляв Житомир.info, житомирянка чотири дні стежила за агресивною собакою, яка вкусила її та може хворіти на сказ.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Центр захисту тварин Мельник безпритульні собаки сказ укушена 
Матеріали по темі