Місто

На Лятошинського у Житомирі відкрився ялинковий базар

16 December 2017, 11:31

Зранку, 16 грудня, по вулиці Лятошинського відкрився ялинковий базар. Декілька продавців виставили вздовж вулиці новорічні дерева.

За саморобні деревця сосен просять від 10 грн до 100 грн. За ялинки ціна більша: від 120 грн і вище. Варто зауважити, що новорічні дерева продаються зі штрих-кодами.

Нагадаємо, 15 грудня за п’ятьма адресами у Житомирі мали відкритися ялинкові базари, проте сосни та ялинки можна було придбати лише біля лісгоспу та біля рекреаційного пункту «Лісовичок».

Як повідомляв Житомир.info, екологи, поліція та лісова охорона в Житомирській області розпочали операцію «Новорічна ялинка» та попередили про штрафи за незаконно зрубані новорічні деревця. У Житомирській області цьогоріч має запрацювати 146 пунктів продажу ялинок. 17 листопада головний лісничий Ємільчинського держлісгоспу Олександр Мельниченко розповів, що підприємці з декількох міст України наперед замовляють житомирські сосни та ялинки. У 2015 році житомирські лісівники також продавали новорічні дерева в горщиках від 180 грн.



Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинки лісівники продаж ялинок 
Матеріали по темі