Економіка

Підприємці з декількох міст України наперед замовляють житомирські сосни та ялинки

17 November 2017, 15:01

В середині листопада підприємці вже задумуються про майбутній новорічний заробіток, та попередньо починають замовляти дерева ялини та сосни у лісгосппідприємствах.

Про це у коментарі Житомир.info 17 листопада розповів головний лісничий Ємільчинського держлісгоспу Олександр Мельниченко.

«Є такі люди, які вже протягом 5 років замовляють у нас дерева – це з Дніпра. Вони замовляють в межах 5 тисяч. Просили сосну новорічну. Ми попередньо не заготовляємо, проте вони все ж попередньо приїжджають, дивляться, вибирають. Є різні клієнти, які замовляють, а потім відмовляються, і воно все пропадає. Зверталися із Запоріжжя, з Енергодара, з Києва, Миколаєва. Раніше, й Крим був. З Києва телефонували чисто по ялині. Інших цікавить сосна. З Житомирської області є пару місцевих підприємців, які в невеликих об’ємах беруть: в межах 200-300 штук сосну новорічну, і в самому Житомирі торгують ними», - розповів Олександр Мельниченко.

Як повідомляв Житомир.info, у Житомирській області 15 держлісгоспів пройшли незалежний аудит ведення лісового господарства та отримали сертифікацію.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі