Місто

У патрульній поліції Житомира розповіли про ожеледь на дорогах і закликають водіїв бути більш уважними

18 December 2017, 15:08

Снігопад і сильний вітер у Житомирі та області 18 грудня ускладнює видимість на дорогах. Правоохоронці зазначають, що нині ожеледь на дорогах не призвела до зростання кількості аварій, втім закликають водіїв та пішоходів бути більш уважними. Автолюбителям радять по можливості відмовитися від поїздок на власному авто, а керуючи транспортом слідкувати за швидкістю руху та дотримуватися безпечної дистанції

«Прийшло штормове попередження про те, що погодні умови будуть погіршуватися, Зараз ми це спостерігаємо, в Житомирі та області падає сніг, дороги трохи сковує ожеледиця, тому водіям треба бути більш уважними під час керування транспортними засобами. Наразі патрульні поліцейські працюють у штатному режимі На автодорозі Київ-Чоп повідомляють патрульні, що дорожні служби почали посипати дороги піском, для зменшення ймовірності ДТП. Тому зайвий раз хочемо акцентувати увагу водіїв на тому, що потрібно дотримуватися правил дорожнього руху, а саме: швидкісного режиму, обирати безпечний інтервал та дистанцію і бути уважними за кермом», - зазначив прес-офіцер патрульної поліції Житомира Ігор Іванюк.

Як повідомляв Житомир.info, служба автомобільних доріг у Житомирській області пояснила, чому 18 грудня закрили в’їзд до Києва для вантажівок та фур.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поліція сніг снігопад дорога  
Матеріали по темі