Події

Маршрутка з людьми з’їхала з засніженої траси в Житомирській області і перекинулась

18 December 2017, 21:55

Через потужні снігопади у Радомишльському районі Житмоирської області 18 грудня з'їхав з дороги пасажирський мікроавтобус з людьми.

Про це увечері 18 грудня повідомив сайт управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у Житомирській області.

«18 грудня о 16:14 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у дорожньо-транспортній пригоді, що трапилася на трасі Радомишль-Потіївка, поблизу с. Глухів-1 Радомишльського району. Про це рятувальників сповістив водій транспортного засобу.На місці пригоди з’ясувалося, що внаслідок складних погодних умов водій маршрутки Mercedes Sprinter не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся набік. Всередині транспортного засобу перебувало 10 чоловік. На щастя, ніхто з них не постраждав», - повідомили рятувальники.

Черговий караул бійців ДСНС у складі 5 чоловік за допомогою лебідки пожежного автомобіля поставили транспортний засіб на колеса та витягнули його на проїжджу частину дороги. З фото слідує, що у ДТП потрапила маршрутка «Житомир-Радомишль».

Нагадаємо, на період снігопадів влада Житомира заборонила в’їзд вантажівок на територію міста.

Як повідомляв Житомир.info, через замети та ожеледицю у Житомирі почастішали ДТП, патрульні не встигають реагувати на всі виклики. Через ускладнення погодних умов на трасі Київ-Чоп у Житомирській області сталася ДТП за участі кількох автомобілів. Патрульні закликають водіїв бути більш уважними.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: маршрутка дорога снігопад  
Матеріали по темі