Місто

Через загибель бійця 95-ї бригади в Житомирі скасували видовищне відкриття новорічної ялинки

19 December 2017, 15:48

У зв’язку із загибеллю воїна 95 житомирської бригади Артема Гульцьо у Житомирі переносять розваги біля центральної міської ялинки на майдані Корольова.

Про це йдеться у зверненні міського голови Житомира Сергія Сухомлина, опублікованому 19 грудня на сайті міськради.

«Шановні житомиряни! У зв’язку із загибеллю у зоні АТО старшого солдата 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Артема Гульцьо, урочистості та театралізоване видовище до Дня святого Миколая переносяться. Відбудеться тільки запалення новорічної ялинки. Прошу вас сьогодні вшанувати пам'ять та згадати нашого героя Артема Гульцьо. Вічна слава захисникам України!», - йдеться у зверненні міського голови.

Як повідомляв Житомир.info, у ніч на 19 грудня в зоні проведення антитерористичної операції в Донецькій області загинув боєць з житомирської 95-ї бригади Артем Гульцьо.

За повідомленням Житомирської мерії, старший солдат 95-ї окремої десантно-штурмової бригади Високомобільних десантних військ Артем Андрійович Гульцьо народився 9 серпня 1993 року в м. Дружба Сумської області. У Житомирі проживав з 2011 року. В 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді ВДВ служив за контрактом. У загиблого залишилися батьки, дружина, двоє дітей – хлопчики віком 4 роки та 1 рік 2 місяця.

Про дату та час прощання із Артемом Гульцьо обіцяють повідомити додатково.

Як повідомляв Житомир.info, 19 грудня в Житомирі планували відкрити центральну міську ялинку й будиночок святого Миколая.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Гульцьо ато бригада боєць загинув  
Матеріали по темі