Місто

Новий 2018 рік на майдані Корольова у Житомирі: концерти, конкурси та новорічні частування

20 December 2017, 10:00

Все менше і менше залишається днів до Нового 2018 року». І вже приходить час, аби задуматися над тим, як провести святкові дні та найголовніше свято – Новий рік!

31 грудня о 23:00 на майдані Корольова Житомир починається святкування Нового року. Для вас будуть організовані: концерти, розваги, конкурси, новорічні частування від Різдвяного ярмарку, і звичайно, гарний настрій!

Організатори свята люб’язно запрошують житомирян та гостей міста ситно та весело зустріти новорічну ніч, а головне – бути в епіцентрі подій, що відбуватимуться на майдані Корольова під час всіх новорічних та різдвяних свят.

31 грудня, 23:00, святкуймо Новий рік зі своїми! Організатори свята: Житомирська міська рада і Фонд родини Розенблат. Генеральний спонсор: компанія «Євроголд». Спонсор будинку святого Миколая – «Житомирські ласощі». Спонсор культурної програми «Кромберг енд Шуберт». Спонсори свята: ЖК «Домашній» та «Мьюзік Бразерс».

Нагадаємо, увечері, 19 грудня в центрі Житомира увімкнули святкову ілюмінацію, а Святий Миколай їздив вулицями міста з привітаннями.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ялинка корольов концерт  
Матеріали по темі