Фоторепортаж

Передноворічна сесія Житомирської облради з благодійною виставкою дитячих робіт. Фоторепортаж

21 December 2017, 14:26

21 грудня відбулася остання в 2017 році сесія Житомирської обласної ради. Святкову атмосферу створювали новорічні ялинки в сесійній залі та виставка робіт вихованців обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді.

Виставка була благодійною, кошти збирали на придбання фотоапарату для гуртка «Юний фотонатураліст». Народні обранці купували дитячі поробки і прикрашали ними свої депутатські місця.

На сесії присутні 58 депутатів з 64. У порядку денному було 67 питань, з яких більше 20 додаткових, проекті рішень по яким були оприлюднені менш ніж за 20 днів до розгляду на сесії.

Нагадаємо, депутати облради затвердили бюджет Житомирської області на 2018 рік і програму щодо ремонту доріг у наступному році, а нардеп від Опоблоку Юрій Павленко зміг одночасно бути присутнім і на сесії облради, і на парламентському засіданні у Верховній Раді. Незважаючи на мітинг працівників обласної медичної бібліотеки та бурхливе обговорення питання, обранці проголосували за приєднання медбібліотеки до наукової імені Ольжича.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Фоторепортаж сесія Житомирської облради 
Матеріали по темі