Місто

Дерева біля колишнього ресторану «Смоленськ» у центрі Житомира рубати не будуть – виконком проти

20 December 2017, 11:51

Виконком Житомирської міської ради не погодив видалення 11 дерев, які заважають реконструкції колишнього ресторану «Смоленськ».

Таке рішення було ухвалене на засіданні міськвиконкому 20 грудня.

«В нас і так Михайлівська «камінна», ми зразу отримаємо негатив від людей… В такому віці не можна пересаджувати ялини, це все одно, що їх зрізати», - обурювалися члени виконкому.

Нагадаємо, ТОВ «Житомирпродторг» хотіло прибрати на початку вулиці Лятошинського 11 сорокарічних дерев і сплатити за це 33 тис. 704,40 грн відновної вартості.

Також виконком не підтримав пункт проекту рішення щодо зрізання двох ялин та трьох туй, які заважають влаштуванню центрального входу до костелу на перехресті вулиць Героїв Пожежних та Святого Йоанна Павла ІІ.

Члени виконкому проголосували за видалення восьми дерев вздовж річки Кам’янка біля Богунського мосту, які заважають реалізації проекту бюджету участі, та дозволив зрізати 23 кущі біля жіночого монастиря, які ускладнюють видимість при виїзді транспорту з провулка Набережного на вулицю Короленка.

Як повідомляв Житомир.info, 16 листопада на сайті міської ради був опублікований проект рішення виконкому про видалення зелених насаджень за чотирма адресами.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком дерево "Смоленськ" вирубка  
Матеріали по темі