Події

За минулий тиждень на дорогах Житомирської області сталися 68 ДТП, у яких постраждали 18 людей, – Печененко

26 December 2017, 12:36

За минулий тиждень на дорогах Житомирської області сталися 68 ДТП, 12 з яких – з потерпілими.

Про це на своїй сторінці у Фейсбук повідомив очільник ГУНП України в Житомирській області Вячеслав Печененко 26 грудня.

«Протягом кількох днів на межі Житомирської та Київської областей на автодорозі Київ – Чоп функціонував пункт обігріву та допомоги учасникам дорожнього руху. За час цілодобового чергування із снігових заметів поліцейські звільнили кілька десятків автівок. Слід зазначити, упродовж тижня, з 18 по 24 грудня, на автошляхах області сталося 68 ДТП, з яких 12 з потерпілими. У них травмовано 18 людей. На щастя, обійшлося без смертей на дорозі», – написав Печененко.

Правоохоронець також зазначив, що на минулому тижні його підлеглим оперативно вдалося розкрити убивство 79-літньої пенсіонерки у Чуднівському районі.

«За кілька годин роботи оперативники з’ясували, що стареньку цинічно позбавив життя товариш її сина, спокусившись на 3 тисячі заощаджень. Нині підозрюваний знаходиться під вартою. Триває розслідування», – написав Печененко.

Крім того очільник ГУНП в Житомирській області зазначив, що за попередніми підрахунками, для забезпечення належного правопорядку у новорічну ніч в області планується залучити понад 200 працівників поліції та нацгвардійців.

Як повідомляв Житомир.info, 22 грудня у прокуратурі розповіли, що рівень розкриття злочинів у Житомирській області вищий, ніж в середньому по Україні.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: ГУНП поліція Печененко ДТП 
Матеріали по темі