Влада

Житомирський суддя, якого судили за хабарництво, звільняється з посади

3 January 2018, 14:59

Суддя Богунського районного суду м.Житомира Анатолій Шелепа звільняється з посади.

Декларацію перед звільненням Шелепа опублікував 2 січня.

Заробітна плата судді Богунського райсуду за 2017 рік становила 184 тис. 304 грн. Крім того він отримав 80 тис. грн в якості подарунка від громадянина Шелепи Анатолія Петровича.

Нагадаємо, 21 серпня минулого року Козятинський міськрайонний суд Вінницької області виправдав трьох житомирських хабарників, затриманих в 2012 році: голову Богунського райсуду Анатолія Шелепу та двох посадовців обласної податкової, яких звинувачували в організації схеми отримання хабарів за перекваліфікацію дій підсудних для уникнення кримінальної відповідальності.

Як повідомляв Житомир.info, в березні 2011 року Анатолій Анатолійович Шелепа був призначений головою Богунського районного суду м.Житомира. 27 квітня 2012 року Печерський районний суд м.Києва відмовив у задоволенні скарги Анатолія Шелеп і залишив в силі постанову Генпрокуратури про порушення проти нього кримінальної справи.

29 грудня президент підписав указ про ліквідацію Богунського районного суду міста Житомира та Корольовського районного суду міста Житомира і утворення Окружного суду міста Житомира.

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: суд суддя Шелепа декларація 
Матеріали по темі